Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl

Dansgezelschap Panama Pictures

logo-panama-pictures

Panama Pictures is een pionier in Nederland met werk op het grensvlak van dans en circus. Het gezelschap neemt haar publiek mee in een zintuigelijk en fysiek verhaal rondom universele onderwerpen. Research, create en share vormen de grondthema’s van Panama Pictures.

Met voorstellingen die balanceren tussen artistiek gelaagd en toegankelijk zoekt Panama Pictures verbinding met de samenleving. Panama Pictures deelt haar kennis graag met jonge performers en makers en investeert in het begeleiden van jonge talenten. Het gezelschap vormt een belangrijke schakel in de keten van amateur danser/acrobaat naar beroepsopleiding en verder het professionele werkveld in.

Met de VHD Vooropleiding in ’s-Hertogenbosch heeft Panama Pictures sinds 2018 een partnership. De deuren van het professionele gezelschap staan wijd open voor een artistieke uitwisseling tussen professional en (semi-)amateur.

Jaarlijks worden er projecten i.s.m. de VHD georganiseerd. De studenten van de VHD maken kennis met de werkwijze en het reilen en zeilen van een professioneel gezelschap. Ze krijgen repertoire en improvisatie lessen van de performers van Panama Pictures, wonen repetities bij en bezoeken try-outs en voorstellingen.

De jonge talenten ontmoeten de performers en krijgen inzicht in het maakproces en het samenspel van choreograaf, performers en ontwerpers. Met deze unieke kijk achter de schermen wordt hun kennis uitgebreid en visie op het professionele werkveld vergroot.

 Meer info hier.

Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD)

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube