De VHD werkt samen met de volgende organisaties:

Boys Action

Boyz action logoDe jongens die op de VHD 3 dansen, volgen wekelijks training van een gespecialiseerde docent in de Boys Action Dance Method. Binnen de VHD noemen we dit Boys Inc. Het vergoot de kracht, dansvaardigheden, soepelheid, ritme en de jongens leren stoere tricks. Meer info hier.

Rodenborch College

Het Vooropleidingstraject Hedendaagse Dans i.s.m. Rodenborch-College te Rosmalen (VHD 3)

Rodenborch-college-logoDoor de professionele Vooropleiding Hedendaagse Dans worden dans, zang en spel talenten in staat gesteld om in samenwerking met het Rodenborch-College een passend lesprogramma te volgen in combinatie met topsport. Het Rodenborch-College is een Topsport Talentschool en kan door middel van maatwerk  de VHD talenten ondersteunen in de ontwikkeling en het bereiken van hun doel.

Theater aan de Parade

theather-aan-de-parade-logoDoor een intensieve samenwerking met professionele theater van het Theater aan de Parade krijgen de leerlingen van de VHD de mogelijkheid om veel podium ervaring op te doen en worden zij in de gelegenheid gesteld om tijdens hun opleiding al kennis te maken met de werkwijze van het professionele danscircuit. Het theater is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Dansgezelschap Panama Pictures

logo-panama-picturesIn 2018 gaat de Vooropleiding Hedendaagse Dans een samenwerking aan met Panama Pictures in Den Bosch. In verschillende fases maken de studenten van de VHD kennis met de werkwijze en bewegingstaal van het gezelschap, studeren repertoire in en ontwikkelen eigen werk geïnspireerd op de nieuwe voorstelling. Meer info hier.

Sportmedisch centrum Den Bosch

sportmedisch-centrum-jeroen-bosch-logoHet Sport Medisch Centrum Jeroen Bosch Ziekenhuis (SMC JBZ) heeft in samenwerking met de Vooropleiding Hedendaagse Dans Noord-Brabant (VHD) een speciale danskeuring ontwikkeld.

De keuring is ontwikkeld door Petra Keijsers (sportarts en voormalig topdanster), Maarten Hulshof (inspanningsfysioloog en sportfysiotherapeut) en Geraldine van de Griend (directeur VHD).

Wil je er meer over weten? Kijk dan hier.

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!

primi sui motori con e-max.it