Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl

Woensdag 12 december 2018 - Regionale Topsport Talentdag Rodenborch College

regionale topsportdag RodenborchAls je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talentschool voor je heeft of op het hoogst landelijke niveau uitkomen binnen jouw sport om in aanmerking te komen voor sportvriendelijk onderwijs.

Zit je nu in groep 8 of op een andere middelbare school en ben je benieuwd wat een Topsport Talentschool voor jou kan betekenen kom dan samen met je ouders op woensdag 12 december 2018 van 15.00 tot 17.00 uur naar het Rodenborch-College in Rosmalen tijdens de Regionale Topsport Talentdag. Tijdens de Regionale Topsport Talentdag ontvang je informatie over het topsportbeleid en kun je een kijkje nemen in de school. Je kunt je aanmelden bij teamleider topsport Niels van Alebeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD)

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube