Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl

Voorstelling - Peter en de Wolf (27/1/'19)

Open dag 27 1 19Na de succesvolle VHD voorstellingen van afgelopen jaren in Theater aan de Parade, treden de dansers nu op met een aantal losse choreografieën, zang en musical maar ook met een bewerkte versie van het klassieke sprookje ‘Peter en de Wolf’. De VHD viert met deze optredens haar 5-jarig jubileum.

Peter en de Wolf is het verhaal over de coole jongen Peter die naar het bos gaat en nog zo gewaarschuwd is door opa om dit niet te doen. Maar samen met het vogeltje vangt hij de wolf en brengt hem naar Artis, de dierentuin. Bijzonder aan het verhaal is het gegeven dat alle personages door een specifiek muziekinstrument worden verbeeld. Dit wordt duidelijk uitgelegd aan het begin van het verhaal. In deze vertolking zal naast de bekende klassieke muziek ook gebruik worden gemaakt van hip-hop en moderne muziek variaties. Alle rollen worden gedanst door leerlingen van de VHD. Dit jaar een bijzondere vermelding aan 10 jonge kinderen die voor het eerst op het podium staan en na het volgen van de workshop Peter en de Wolf zijn geselecteerd om als gastoptreden deel te nemen aan deze VHD voorstelling.

Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de webshop. Ben er snel bij want OP=OP!

U ontvangt een kopie van uw betaalbewijs in uw mailbox. U kunt het betaalbewijs uitprinten of laten zien op uw telefoon bij de ingang van het theater. Let op: u dient als groep naar binnen te gaan wanneer u gezamenlijk bestelt. Er is vrije plaatskeuze.

Er zijn 2 voorstellingen om 12:30 uur en 15:30 uur in Perron-3 te Rosmalen. Tijdens de voorstelling van 15:30 uur zullen een tiental kinderen aan een gastoptreden deelnemen.

Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD)

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube