Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-10776684 info@hedendaagsedans.nl

Hoi! Op de vooropleiding hedendaagse dans (www.hedendaagsedans.nl) dansen jongeren met talent en ambitie voor dans en/of musical vanaf groep 5 tot en met het voortgezet onderwijs. Vanwege Corona organiseren we deze virtuele open dag waarbij leerlingen uit verschillende leerjaren je vertellen hoe het allemaal werkt op de VHD en wat zij ervan vinden. Bijvoorbeeld over de auditie of waarom ze zijn gaan dansen, zingen of acteren en hoe ze zich voelen op de VHD.

Ben je benieuwd of de VHD ook voor jou interessant is? Kijk snel naar het uitgebreide filmpje. Mocht je na afloop net zo enthousiast zijn als ons? Neem dan contact op met de Coordinator Topsport & Dans Rodenborch-College, Niels van Alebeek (afdelingsleider topsport & dans), Rene v.d. Aa (onderbouw) & Harry Sloots (bovenbouw) of vraag je ouders om even te bellen met: Geraldine van de Griend (06-10776684 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Helaas hebben wij vanwege CORONA geen live open dag maar informeren iedereen persoonlijk. Wil je dus meer informatie? Bel of mail ons!

En misschien tot snel in onze dansstudio's!

Adres: Elzenstraat 2 te 's-Hertogenbosch
www.hedendaagsedans.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06-10776684

TICKETS DUIKONDER BEVRIJDING NU TE KOOP!

17-18-19 oktober 2019  |  Rodenborch College Rosmalen

poster DUIKONDER BEVRIJDINGDUIKONDER BEVRIJDING is een familievoorstelling over inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Beleef hun verhalen in een voorstelling met dans, zang en theater. 

De kleur van uw kaartje bepaalt in welke groep en volgorde u de voorstelling gaat zien.

Duikonder Bevrijding is een coproductie van leerlingen van Dans & Balletstudio Geraldine, Rodenborch College, Vooropleiding Hedendaagse Dans en medewerkers Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Ticket(s) kopen? Ga naar de webshop!

Izzie Harleman, pas 10 jaar oud en tot voor kort leerling van de Vooropleiding Hedendaagse Dans is sinds een week aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam! Wij zijn heel trots op Izzie! Wij wensen haar ontzettend veel succes en blijven haar volgen!

Izzie Harleman VHD Balletschool Geraldine

regionale topsportdag RodenborchAls je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talentschool voor je heeft of op het hoogst landelijke niveau uitkomen binnen jouw sport om in aanmerking te komen voor sportvriendelijk onderwijs.

Zit je nu in groep 8 of op een andere middelbare school en ben je benieuwd wat een Topsport Talentschool voor jou kan betekenen kom dan samen met je ouders op woensdag 12 december 2018 van 15.00 tot 17.00 uur naar het Rodenborch-College in Rosmalen tijdens de Regionale Topsport Talentdag. Tijdens de Regionale Topsport Talentdag ontvang je informatie over het topsportbeleid en kun je een kijkje nemen in de school. Je kunt je aanmelden bij teamleider topsport Niels van Alebeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open dag 27 1 19Heb je interesse in de Vooropleiding Hedendaagse Dans?
Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud?
En wil je het liefst zo veel mogelijk dansen?

Kom dan naar onze Open Dag in Perron-3 in Rosmalen op zondag 27 januari. Je bent welkom van 11:00 - 12:00 uur voor de informatie bijeenkomst.
Indien je ook naar de voorstelling van 12.30 uur wil komen kijken, kun je via de webshop zelf al kaartjes kopen. We adviseren je dit wel tijdig te doen om teleurstelling te voorkomen.

Je krijgt op deze dag een hele uitgebreide en goede indruk van de VHD.

Meld je aan voor de open dag door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Geraldine van de Griend o.v.v. aanmelding open dag en aantal personen.

Aan jullie ouders:
Indien je jouw zoon of dochter al echt actief kennis wil laten maken met de VHD, adviseren we je om ze alvast deel te laten nemen aan de workshop op woensdag 16 januari om 17:00 uur.
Tickets voor de workshop kun je ook via de webshop kopen.

Een aantal kinderen van de workshop wordt uitgekozen om deel te nemen aan de voorstelling Peter en de Wolf. Misschien staat jouw zoon of dochter dan straks zelf op het podium tussen de dansers van de Vooropleiding Hedendaagse Dans!

Open dag 27 1 19Na de succesvolle VHD voorstellingen van afgelopen jaren in Theater aan de Parade, treden de dansers nu op met een aantal losse choreografieën, zang en musical maar ook met een bewerkte versie van het klassieke sprookje ‘Peter en de Wolf’. De VHD viert met deze optredens haar 5-jarig jubileum.

Peter en de Wolf is het verhaal over de coole jongen Peter die naar het bos gaat en nog zo gewaarschuwd is door opa om dit niet te doen. Maar samen met het vogeltje vangt hij de wolf en brengt hem naar Artis, de dierentuin. Bijzonder aan het verhaal is het gegeven dat alle personages door een specifiek muziekinstrument worden verbeeld. Dit wordt duidelijk uitgelegd aan het begin van het verhaal. In deze vertolking zal naast de bekende klassieke muziek ook gebruik worden gemaakt van hip-hop en moderne muziek variaties. Alle rollen worden gedanst door leerlingen van de VHD. Dit jaar een bijzondere vermelding aan 10 jonge kinderen die voor het eerst op het podium staan en na het volgen van de workshop Peter en de Wolf zijn geselecteerd om als gastoptreden deel te nemen aan deze VHD voorstelling.

Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de webshop. Ben er snel bij want OP=OP!

U ontvangt een kopie van uw betaalbewijs in uw mailbox. U kunt het betaalbewijs uitprinten of laten zien op uw telefoon bij de ingang van het theater. Let op: u dient als groep naar binnen te gaan wanneer u gezamenlijk bestelt. Er is vrije plaatskeuze.

Er zijn 2 voorstellingen om 12:30 uur en 15:30 uur in Perron-3 te Rosmalen. Tijdens de voorstelling van 15:30 uur zullen een tiental kinderen aan een gastoptreden deelnemen.

Workshop voor dansers van 8 t/m 11 jaar oud

Dans mee met Peter en de Wolf!

Tijdstip en locatie:
woensdag 16 januari  |  17:00-18:00 UUR  |  Henri Bayensstr 3 te Rosmalen

INSCHRIJVING IS GEOPEND:

Je kunt je NU inschrijven via de webshop. Ben er snel bij want OP=OP!

workshop ticket peter wolf 1500uur
 
 

De Vooropleiding Hedendaagse Dans biedt een workshop geïnspireerd op de karakers van Peter en de Wolf. De workshop is specifiek ontwikkeld voor leeftijdsgroep 8-11 jaar oud en is voor jongens en meisjes.
Het is een leuke en energieke workshop en wordt gegeven door VHD docenten. Minimaal 1 jaar danservaring met klassiek ballet is vereist.

Draag wat je lekker vindt, je balletkleding of een legging met T-shirt, sokken. Haren vast.

Locatie: Henri Bayensstr 3 te Rosmalen
Datum: woensdag 16 januari 2019 van 17:00-18:00 uur

Wist je dat?

Er 10 plekken zijn voor kinderen van de workshops om deel te nemen aan de voorstelling van Peter en de Wolf. Deze kinderen ontvangen na de workshop een uitnodiging dat ze deel kunnen nemen aan de voorstelling. Het kaartje kan dan naar je moeder zodat zij naar jou kan kijken! Word je niet uitgekozen dan ga je zelf kijken naar de voorstelling en genieten van alle dansers.

Meld je snel aan via onze webshop want er is beperkt plek. Kom samen met een vriendje of vriendinnetje en bestel samen je workshop kaartjes via deze link.

 

Kosten en aanmelding

De kosten: 15,00 euro voor de workshop en 1 entreekaartje voor de voorstelling van Peter en de Wolf op 27 januari in Perron-3 om 15:30 uur. 

Wil je met meer familie of vrienden de voorstelling kijken? Extra tickets zijn ook in de webshop te koop.

Subcategorieën

Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD)

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube