nieuws

TICKETS DUIKONDER BEVRIJDING NU TE KOOP!

17-18-19 oktober 2019  |  Rodenborch College Rosmalen

poster DUIKONDER BEVRIJDINGDUIKONDER BEVRIJDING is een familievoorstelling over inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Beleef hun verhalen in een voorstelling met dans, zang en theater. 

De kleur van uw kaartje bepaalt in welke groep en volgorde u de voorstelling gaat zien.

Duikonder Bevrijding is een coproductie van leerlingen van Dans & Balletstudio Geraldine, Rodenborch College, Vooropleiding Hedendaagse Dans en medewerkers Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Ticket(s) kopen? Ga naar de webshop!

Vanaf 16/9 hier verkrijgbaar: Tickets voor DUIKONDER BEVRIJDING!
Ben er snel bij, ze zijn zo uitverkocht!

poster DUIKONDER BEVRIJDING

Izzie Harleman, pas 10 jaar oud en tot voor kort leerling van de Vooropleiding Hedendaagse Dans is sinds een week aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam! Wij zijn heel trots op Izzie! Wij wensen haar ontzettend veel succes en blijven haar volgen!

Izzie Harleman VHD Balletschool Geraldine

regionale topsportdag RodenborchAls je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talentschool voor je heeft of op het hoogst landelijke niveau uitkomen binnen jouw sport om in aanmerking te komen voor sportvriendelijk onderwijs.

Zit je nu in groep 8 of op een andere middelbare school en ben je benieuwd wat een Topsport Talentschool voor jou kan betekenen kom dan samen met je ouders op woensdag 12 december 2018 van 15.00 tot 17.00 uur naar het Rodenborch-College in Rosmalen tijdens de Regionale Topsport Talentdag. Tijdens de Regionale Topsport Talentdag ontvang je informatie over het topsportbeleid en kun je een kijkje nemen in de school. Je kunt je aanmelden bij teamleider topsport Niels van Alebeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!

primi sui motori con e-max.it