27 JANUARI 2018 OPEN DAG VHD

Op zondag 27 januari 2019 is de open dag van de Vooropleiding Hedendaagse Dans. Tijdens deze dag kunnen geinteresseerde kinderen en ouders kennis maken met de werkwijze van de VHD. Kijken naar de dansers van de VHD en in gesprek met leerlingen en medewerkers van de VHD. Tevens is het mogelijk om lessen te volgen.

Om deel te nemen aan het programma van de open dag dient met zich aan te melden via de webshop op deze site. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 december 2018 t/m 10 januari 2019. Alle informatie omtrent rooster en kosten staan vanaf 1 december vermeld op deze site. 

Op zaterdag 24 februari 2018 treden de VHD leerlingen vanaf 8 t/m 17 jaar op tijdens de VHD voorstelling in Theater aan de Parade te 's-Hertogenbosch. Er zijn presentaties in de stijlen klassiek, modern en urban op verschillende niveaus.

Voorstelling 1 is om 13.00 uur;
Voorstelling 2 is om 15.15 uur

Kaartjes voor beide voorstellingen zijn nu te koop via onze webshop. Ben er snel bij want OP=OP!

ticket-1300-uur-thumb   ticket-1515-uur-thumb

Tijdstip en locatie

10:00-14:30 UUR  |  THEATER AAN DE PARADE | 's-HERTOGENBOSCH

INSCHRIJVING IS GEOPEND:

Je kunt je NU inschrijven via de webshop. Ben er snel bij want OP=OP!

ticket-masterclass-24febr18
 
 

Wie danst er niet? Op T.V., internet en social media delen talentvolle dansers hun prestaties. Deze dansdag is voor dansleerlingen die interesse hebben in de Vooropleiding Hedendaagse Dans. Voor dansleerlingen met passie en talent en om te onderzoeken of je geschikt bent voor een dans vooropleiding. Ouders en enthousiaste dansleerlingen weten vaak niet wat een dansvooropleiding inhoudt en hoe daar gewerkt wordt. Wil je antwoord op deze vragen?

Schrijf je dan in voor de masterclasses van zaterdag 24 februari 2018 o.l.v. professionele dansdocenten met ervaring bij het Nationaal Ballet, Introdans en het dansgezelschap van Isabel Beernaert. Tijdens de masterclasses zijn ook talentscouts aanwezig.
De hele dag vindt plaats in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Het doel van deze dag is om talentvolle leerlingen in de leeftijd van 8-14 jaar kennis te laten maken met een professionele vooropleiding in hun eigen regio.

Het programma

Lees meerLees minder

10:00 uur:     Ontvangst en Welkomstwoord
10:30 uur:     Masterclass 1 (klassiek)
11:30 uur:     Masterclass 2 (modern)
13:00 uur:     Voorstelling huidige VHD leerlingen (Einde dag ca. 14:30 uur)      

Tijdens de workshops is er een informatieve bijeenkomst voor ouders/begeleiders. Ouders en begeleiders kunnen wachten in het theatercafe.

Kosten en aanmelding

Deelname aan deze dag kost 25 euro en aanmelden is verplicht.
Je ontvangt dan ook 2 entreekaartjes voor de voorstelling (1 voor jouzelf en 1 entreekaartje voor de begeleider).
Daarnaast neem je deel aan 2 masterclasses!

De indeling voor de masterclasses vindt plaats op leeftijd en niveau. Je kan je aanmelden tot 17 februari 2018, tenzij voortijdig het deelnemersaantal is bereikt. Aanmelding en betaling van deze dag zijn uitsluitend mogelijk via onze webshop. Je bent pas ingeschreven als de betaling is voldaan.
In de week van 17 februari 2018 ontvang je het dagschema en nadere informatie thuisgestuurd via e-mail.

Wil je met meer familie of vrienden de voorstelling kijken? Extra tickets zijn ook in de webshop te koop.

Leerlingen die interesse hebben in de Vooropleiding Hedendaagse Dans kunnen zich het hele jaar door aanmelden via de site om auditie te doen, klik hier. Audities zijn bedoeld voor leerlingen vanaf 8 jaar tot en met 14 jaar.

Tijdens de auditie kijken we naar je muzikaliteit, je niveau en je ambitie. Je hoeft niets voor te bereiden voor de auditie. De auditie is zonder ouders en ander publiek. Je ontvangt de uitslag per mail. Wanneer de auditie positief is, volgt de dans medische keuring bij het sport medisch centrum. 

Meer info lees je op de pagina over Toelating

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!

primi sui motori con e-max.it